Alt om Equitour Denmark 2020

Tilbage i 2018 sluttede Dansk Ride Forbund deres samarbejde med Broholm Gods. Det blev til 15 år med et prestigerigt hesteshow med DM i Dressur på godset, men i 2019 blev festlighederne rykket til Aalborg. Det blev til så stor en succes at Equitour DM og Equitour Aalborg bliver lagt sammen i 2020.

Der er sikkert mange fra Broholm, som ender med at tage turen til Aalborg. Danmark er alligevel ikke større end at du sagtens kan tage en på en forlænget weekend til Grindsted, hvis du fx er vild med spil på heste og med at opleve hestene live.

Tag med til en kæmpe ridesportsbegivenhed

Det kommende stævne har fået navnet Equitour Denmark og det bliver afholdt i uge 21. Programmet starter onsdag den 20. maj og festlighederne fortsætter helt indtil søndag den 24. maj 2020.

Der er tale om en af de største ridesportsbegivenheder i Danmark og du kan blandt andet opleve DM for senior (med dressur), U25, Nations Cup i dressur for youngrider, pony og junior og der vil endda også være Nations Cup i spring.

Hvad er Equitour Denmark?

Har du endnu ikke hørt om Equitour Denmark? Der er tale om en virksomhed, som er skabt af to af de hidtil største danske profiler inden for ridesportens verden, Andreas Helgstrand og Jens Trabjerg.

Equitour Denmark står naturligvis bag den ovennævnte begivenhed, som altså også kaldes Equitour Denmark. Derudover står de også for World Cup Herning. Generelt går Equitour Denmark efter at sammensætte verdensklasse ridesport events, som byder på alt det et moderne ridestævne bør byde på.

Helgstrand, Trabjerg og co. ønsker at danne rammerne for underholdende sportsbegivenheder for hele familien Danmark hvor såvel store som små kan komme og nyde en god dag eller flere dejlige dage. Der er altid moderne faciliteter ved de innovative og nyskabende Equitour Denmark begivenheder og derfor kan det stærkt anbefales at opleve et af deres events enten som rytter eller gæst.