Store Hestedag

Har du mon oplevet Store Hestedag? Det er Danmarks største hesteevent, og det er med sikkerhed for alle, der er vilde med heste. Her er plads til både store og små, og der er samtidig også plads til hele familien. Det er en oplevelse, som ingen må snyde sig selv for. Det er uanset, hvem man er.

Et andet event, man selvfølgelig heller ikke må gå glip af, er Broholm Horseshow – det er også meget populært.

Til Store Hestedag bliver hestene bedømt. Til eventet bliver ca. 200 heste sat til bedømmelse. Det er professionelle dommere, der skal bedømme hestene, og hver hest konkurrerer om at blive kåret til at være dagens hest. Der er forskellige ting, der ligger til grund for bedømmelserne. Det er både hestens udseende, der spiller en rolle, men også den måde, den bevæger sig på. Dens soignering bliver også taget i betragtning, og dens fremvisning har også en stor betydning.

Det er et stort event, og der kommer rigtig mange tilskuere. Det er en dag, som mange hesteelskere er helt vilde med at deltage i.

Shows og foredrag

Til Store Hestedag er der også mange shows og foredrag, som man sagtens kan glæde sig til. Til foredragene kan man i stor stil blive inspireret, og man kan lære rigtig meget. Det gælder derfor om at lytte med, og det er aldrig til at vide, hvad det er for nogle foredragsholdere, der kommer på programmet. Det vil dog blive offentliggjort i lidt tid forinden.

Kan man lide at se hesteshows, så kan man også glæde sig. Til Store Hestedag kommer der nemlig usædvanlige shows, og man vil sjældent have set deslige. Her kommer nemlig dygtige dressurheste, der har en hel masse at byde på.

Det er kun spændende at se, hvad dagen byder på i år 2021.